Vitlöksstekta kycklingfiléer med couscous

couscous kycklingfile Vitlöksstekta kycklingfiléer med couscous

Ett otroligt gott och nyttigt recept på kycklingfilé med couscous.

Tillagning av Vitlöksstekt kyckling med couscous

  1. Tillaga couscous genom att följa paketanvisningen.
  2. Skär upp broccolin i bitar och koka i lättsaltat vatten ett par minuter.
  3. Salta och peppra kycklingfiléerna och dela upp i mindre bitar.
  4. Stek kycklingfiléerna lite snabbt på ganska hög värme. Pressa vitlöken och låt steka några minuter på båda sidorna.
  5. Skär upp tomaten i bitar och strimla soltorkade tomaterna.
  6. Blanda couscous, oliver, broccoli, tomat. Lägg upp på tallrik. Stapla sedan på kycklingfilén och avsluta med lite chilipaprika créme fraiche.


Ingredienser till Vitlöksstekt kyckling med couscous

Cirka 4 portioner.

  • 500 gram kycklingfilé
  • 100 gram färsk broccoli
  • 20 st oliver
  • 10 st soltorkade tomater (helst marinerade)
  • 1 st färsk tomat
  • 4 portioner couscous
  • 1 st burk créme fraiche (smak: chili & paprika)
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt
  • vitpeppar

rapsolja

, , , ,

Kommentera receptet